Пуснах на 24.10.2018 год. обява за касетен дек Technics RS-B608R в няколко сайта, в т.ч. и в групата Hi-Fi Choice във Фейсбук. Същата вечер ми писа лице на име Simeon Badanski от гр.Пловдив, телефон 0897740908, което направо пожела да му пратя дека в понеделник на 25-ти. Тъй като към момента нямах подходяща опаковка (прибирахме се от Пловдив), му писах, че най-късно до сряда ще го пратя. Въпреки това се чухме по телефона същата вечер и надълго и нашироко се обяснявахме за дека, за състоянието, за техниката въобще, някъде 30 минути разговор. Дори прояви интерес към другия ми дек - RS-B605. Казах му, че има вероятност уикенда отново да съм в Пловдив и се разбрахме ако не успея и не се видим там, още в понеделник на 1-ви октомври да му го изпратя. Така или иначе плановете ми за уикенда се провалиха, уведомих го със съобщение в Messenger-а, че ще му го пратя в понеделник, тъй като съм служебно ангажиран и няма да мога да отида в Пловдив. Получих потвърждение, че съобщението е прочетено. В понеделник изпратих дека, добре опакован, с опция преглед и тест. През целия вторник Симеон не си потърси пратката, а следобед и вечерта отказа да отговаря на повикванията ми. Четеше съобщенията в Mesenger-а, но без никаква реакция или обратна връзка. След като не си потърси пратката и не пожела да отговори на десетките ми повиквания по различно време и съобщенията в Mesenger, бях принуден да разпоредя връщане на дека.
Та имайте едно на ум с кого кореспондирате и ако му пращате нещо - да бъде с предварително плащане или депозит.