Инторесно е как той знае, че не е направено?
Точно това, смятам че не е направено, тъй като според мен няма как, има тема със снимки на готовите панели, още повече че за да се направи както трябва при 10см панел,ще трябва по груби сметки вътрешен отвор в края с 10см по голям радиус, та в този случай ми е интересно как ще се спази отстоянието от високите,че може би не само от тях.
Ми тогава може да направиш няколко снимки за да се види как е станало, тъкмо ще бъде представен друг ред на обработка на панелите, тъй като до колкото ми е известно това се прави /отвора зад говорителите/още преди да бъдат слепени за да се получи целия панел 10см., като съоветно за да се получи се фрезоват различни диаметри с фаска на панелите.
Редактирано от kaloian; 19 July 2019 в 15:32.
Това е така само ако дялкаш отворите с ръчна оберфреза. Краси ги дялка на CNC, и може да направи отворите когато прецени. Включително и при сглобена кутия.
Същото важи и за скосяванията зад високоговорителите - могат да бъдат направени от предната страна на панела, че и при сглобени кутии.
Общо взето, няма ограничения коя от изброените операции кога ще се бъде направена. Въпрос на правилна преценка, технологични възможности и фантазия.
Учените са открили, че 90% от хората са симулирали еволюцията.
Редактирано от kaloian; 19 July 2019 в 18:07.
Нямаш пари а искаш да ги купиш ли?
Виждаш как жентълмена жак те е преварил, той иска да вземе танойките за 1-2 бона!![]()
Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Явно кабелите са слушани години с тонкоректор на по-висока честота...
Аз трябва DSD-тата да ги конвертирам в SACD, че да ги слушам нативно.
Ама това с тия източници си е лесната част. С пустите ампове е големия зор!
Той Калоян явно няма пари да ги купи и иска да му продам едната аудиомонофилията
Калояне чак днес прочетох какво си ми писал напред в темата малко по-концентрирано! Ти сега оспорваш авторитета на Краси ли? Едно нещо запомни ЗА ПАРИТЕ ДЕТО СЪМ ДАЛ НА ТОЯ ЧОВЕК НЯМА ДРУГ НА СВЕТА ДА ГИ НАПРАВИ С ТОВА КАЧЕСТВО! В последното твърдение съм категоричен като се има предвид, че имам не лоша дърводелска работилница зад къщата която живея. За филтрите ако се напъваш още то вярвай ми минаха проверка от инж.Янев и там се видя, че няма може би по-добър пасивен вариант. Ако има по-добър то цената само на филтрите ще е повече от говорителите в проекта.
Купи ги, подобри ги, покани да ги чуем! Да видя когато дадеш 2лв за аудио дали още толкова лесно се обяснява А и Б![]()
Пари няма то е ясно още повече пък за изделие в което са участвали ,,авторитети,, .
Ама що не щракнеш няколко снимки вместо да се обясняваш, тамън по-добре ще се види авторитетната работа.
Иначе за даването на пари, като нямаш грам познание положителния ефект е не за теб, а за ,,авторитетите,,
Мдааа, очаквано. Ама и ти си един "авторитет"...
Е, поне имаш долна кавичка, долнозатворена![]()
![]()
Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Явно кабелите са слушани години с тонкоректор на по-висока честота...
Аз трябва DSD-тата да ги конвертирам в SACD, че да ги слушам нативно.
Ама това с тия източници си е лесната част. С пустите ампове е големия зор!