Надявам се някой все пак да е попадал на service manual-a......Ще бъда много благодарен да го погледна.
Благодаря предварително за всякакво съдействие!
Надявам се някой все пак да е попадал на service manual-a......Ще бъда много благодарен да го погледна.
Благодаря предварително за всякакво съдействие!
Истината е една, и тя е, че...няма една истина! Истината се ражда в спора. Освен ако не премине в бой.
Мъдростта идва с опита. Опитът обаче, често е резултат от липса на мъдрост. Някои хора говорят от опит, други – от опит не говорят.
За хората без чувство за хумор: "Не се страхувайте! Най-страшното ви се е случило вече!"
Истината е една, и тя е, че...няма една истина! Истината се ражда в спора. Освен ако не премине в бой.
Мъдростта идва с опита. Опитът обаче, често е резултат от липса на мъдрост. Някои хора говорят от опит, други – от опит не говорят.
За хората без чувство за хумор: "Не се страхувайте! Най-страшното ви се е случило вече!"
Това ще свърши ли работа
http://dox.bg/files/dw?a=d6c7c352f4
Сърдечно благодаря!!!
Въртяха ми се в главата едни промени по захранващите вериги......
Бис извинявай но за да не отварям нова тема да попитам.
DBX Drive Rack PA+
някой опитвал ли е да смени софтуера му със Windows -10 ?
Аз не съм чувал за такова нещо.![]()
Не съм чел упътването на РА+, но едва ли не можеш да намериш някъде комп със 7-ца, примерно...можеш и временно да качиш на някой стар HDD такава.
Аз лично, си карам със 7-ци и докато може, ще си ги ползвам. На един лаптоп, дори имам и ХР още...2-3 специални програми има на него само и толкова. Не се пуска за нищо друго.![]()
В ъпдейт страницата пише това
Note: we are receiving reports of the updater not installing on Windows 10, however it is working for users on Windows 7.
Така че май ще трябва да си извадя стария компютър.
Преди 3-4 години си играх няколко дни с dbx480. Колегите от Динакорд направо бяха отсвирили клиента ( да си купувал нов, тоя не ставал за нищо ), тъй като процесора беше лежал известно време под вода... Е подкарах го след 2 дни мерене и умуване, но все пак накрая се отказах от ремонта, тъй като забиваше...мамицата му... Може да работи 30 мин, може и 8 часа и по някое време забие, звука с настройките си остава да си свири, обаче дисплея стои статичен и никакво копче, енкодер и т.н. не функционира, докато не го изключиш и включиш отново ( трябваше му само за секунда да го вкл/изкл и пак си работи ). След седмица на тестове и какви ли не мандракулации го върнах и си казах "Повече dbx НЕ!"![]()
Сори за спама, ама като прочетох ДБХ и едни такива спомени изплуваха...
Е все пак клиента си имаше, както се казва почти на 100% работещ проц. само че за по неангажиращи мероприятия, за пълен стадион с пулбика просто не си е работа... пък и "ремонта" му легна без пари, нищо че аз си загубих свЕт време и малко кинти за туй-онуй
![]()
Aми аз, над 15 години ползвам 4 различни процесора на dbx и никакви проблеми не съм имал.
Докато не работят защо не ги пускаш да си копат?
Процесор без работа не трябва да стои!![]()
Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Явно кабелите са слушани години с тонкоректор на по-висока честота...
Аз трябва DSD-тата да ги конвертирам в SACD, че да ги слушам нативно.
Ама това с тия източници си е лесната част. С пустите ампове е големия зор!
Само да кажа, че някои техни модели са с по два трафа. Отделен за аналоговата и цифровата част... Рядко се вижда подобно нещо. Само в много изпипаните изделия.![]()
Кофти, повече ток за копане...![]()
Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Явно кабелите са слушани години с тонкоректор на по-висока честота...
Аз трябва DSD-тата да ги конвертирам в SACD, че да ги слушам нативно.
Ама това с тия източници си е лесната част. С пустите ампове е големия зор!